Loading

Tak for bidragene ved Overskudstopmødet fredag den 7. december 2018. En særlig tak til alle dem, der hver dag bidrager til, at medarbejdere, kollegaer og ledere landet over hver dag – og hele livet – kan gå fløjtende på arbejde og gå fløjtende hjem igen.

Highlights
I Alliancen var vi imponerede over at opleve de mange gode bud på, hvordan Danmark bliver et foregangsland for mentalt overskud med et fælles sprog, med handlinger der skaber overskud og kan forstærkes til alle og med uddannelse og forskning i verdensklasse.

Tak for de mange gode bud som f.eks. en ny overskudsuge og en (ny) kampagne for overskud, farver og symboler som fælles sprog for overskud og underskud, nærvær, nyttefrie perioder og at være nogen før man bliver til noget.

Overskudspriserne 2018
StressAlliancen er stolt af at have uddelt Overskudspriser til:

Michael Wiborg Pless 
Årets Overskudskollega


Susanne Falck Schmidt 
Årets Overskudsleder

Hjemmeplejen i Tjæreborg 
Årets Overskudsarbejdsplads

Stafetten er givet videre – Børn og unge med overskud

Alle gode pointer fra topmødet og ikke mindst StressAlliancens erfaringer fra 3 års hårdt arbejde for at sikre overskud til hele Danmark, er nu blandt andet givet videre til Børns Vilkår.

Den kommende tid skal der nemlig sættes et meget stærkt fokus på børn og unges overskud. Børn og unge skal, som Børne- og socialministerens sagde, have overskud til at kunne blive nogen, før vi presser dem til at skulle være noget. 

Med Rasmus Kjeldahls ord “Der er ingen quick fixes. Det er nødvendigt, at vi sætter ind på tværs af sektorer, faggrænser og aktører. Jeg ser frem til på vegne af Børns Vilkår at fortsætte arbejdet og gå i dialog med alle, der har noget, de vil bidrage med.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top