Loading

Danmark som foregangsland for mentalt overskud

StressAlliancen glæder sig til at invitere Børne- og socialministeren, politikere, udvalgte organisationer, førende praktikere og eksperter til at deltage fælles drøftelser og aftaler om next steps på Overskudstopmødet 2018 for et Danmark, hvor alle har mentalt overskud. Hele livet. 

Danske og internationale analyser viser med fakta, at stress og mentalt underskud er en af de største sundhedsudfordringer, verden står med nu. Danmark har alle muligheder for at gå fra mentalt underskud til overskud. Og med de store internationale bevægelser og det store fokus som afsæt kan vi tiltrække international viden, opmærksomhed, forskning og skalering af løsninger på samme måde, som vi på en række år har gjort Danmark til en grøn nation, udviklet verdens bedste madmekka og skabt byer i verdensklasse.

Hver 7. dansker føler sig nu stresset og det koster årligt op mod 55 mia. kr., at vi har mentalt underskud. Derfor inviterer vi til topmøde, hvor I kan deltage i at gøre visioner til virkelighed hurtigt. 

Fredag den 7. december 2018 kl. 12.00 – 15.00

Fællessalen, Christiansborg, 1240 København K

Udviklingen af 4 mål med 4 handlinger tager udgangspunkt i StressAlliancens visions- og handlingsplan for Danmark. Den kan læses på www.stressalliancen.dk.

Program og deltagerliste_WEB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top